7.8.2017

TwoDads® -murot – fiksu aloitus hauskaan päivään!

TwoDads® -murot

— fiksu aloitus hauskaan päivään!

Rakastamme lapsiamme kuten kaikki isät ja äidit. Haluamme tarjota heille oikeata ruokaa, emme turhia lisäaineita. Siksi tuoteselosteemme on niin yksinkertainen, että ymmärrämme sen itsekin. Runsaasti täysjyväviljoja, sopivasti sokeria ja suolaa sekä hieman ohra-mallasuutetta. Siinä kaikki.

TwoDads-tuotteet on kehitetty yhdessä lasten, vanhempien, Helsingin yliopiston sekä varhaiskasvatus- ja lääkäriasiantuntijoiden kanssa. Siten voimme olla varmoja, että sekä maku että ravintoarvot ovat kohdallaan.

TwoDads® Täysjyvämuro Kaurapuhku 375 g

  • Runsaskuituinen
  • Sokereita vähennetty
  • Sydänmerkkituote

Runsaskuituinen täysjyväaamiaismuro, jonka valmistuksessa on käytetty täysjyväkaurajauhoja ja vehnäleseitä. TwoDads®-murot on suunniteltu yhteistyössä Helsingin yliopiston sekä johtavien suomalaisten lääkäreiden kanssa osaksi lapsen monipuolista päivittäistä ruokavaliota. Ei sisällä lisäaineita, GMO-vapaa, vegaaninen.

Ainesosat

Täysjyväkaurajauhoa 70 %, vehnänleseitä, sokeri, ohramallasuute, suola. Kuiva-aineiden täysjyväpitoisuus 71 %.

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1615 kJ / 386 kcal
Rasvaa 7,3 g
josta tyydyttyneitä 1,3 g
Hiilihydraattia 60 g
josta sokereita 11 g
Ravintokuitua 14 g
Proteiinia 13 g
Suola 0,9 g

Säilytys kuivassa ja viileässä. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla S-ryhmän myymälöistä kautta maan. Voit tarkistaa oman myymäläsi hinta- ja saatavuustiedot Foodie-palvelusta. Kysy myös lähimmästä K-kaupastasi.

TwoDads® Täysjyvämuro Ruispuhku 325 g


  • Runsaskuituinen
  • Vähäsokerinen
  • Sydänmerkkituote

Runsaskuituinen täysjyväaamiaismuro, jonka valmistuksessa on käytetty täysjyväruis- ja täysjyväkaurajauhoja. TwoDads®-murot on suunniteltu yhteistyössä Helsingin yliopiston sekä johtavien suomalaisten lääkäreiden kanssa osaksi lapsen monipuolista päivittäistä ruokavaliota. Ei sisällä lisäaineita, GMO-vapaa, vegaaninen.

Ainesosat

Täysjyväruisjauhoa 60 %, täysjyväkaurajauhoa 29 %, ohramallasuute, sokeri, suola. Kuiva-aineiden täysjyväpitoisuus 89 %.

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1485 kJ / 355 kcal
Rasvaa 3,2 g
josta tyydyttyneitä 0,6 g
Hiilihydraattia 65 g
josta sokereita 3,8 g
Ravintokuitua 14 g
Proteiinia 9,5 g
Suola 0,95 g

Säilytys kuivassa ja viileässä. Valmistusmaa Ruotsi.

Saatavilla S-ryhmän myymälöistä kautta maan. Voit tarkistaa oman myymäläsi hinta- ja saatavuustiedot Foodie-palvelusta. Kysy myös lähimmästä K-kaupastasi.

 

TwoDads®

Puhtaista raaka-aineista

— Luonnollisesti

TwoDads®

Puhtaista raaka-aineista — Luonnollisesti

Aamiaismuromme valmistetaan perheomisteisessa myllyssä Länsi-Götanmaalla, Ruotsissa. Tuotannossa käytetty vilja on pääosin kasvanut korkeintaan 100 kilometrin säteellä myllystä. Paikalliset maanviljelijät tuntevat maaperän ja ovat toimittaneet viljaa myllylle jo vuosikymmenien ajan. Kaikki myllylle saapuneet viljaerät tutkitaan, jotta vain tarpeeksi laadukas vilja päätyy tuotantoon. Myllymme ei käytä geenimuunneltuja ainesosia missään tuotannossaan.

Myllymme noudattaa BRC-, ISO 9001 -, sekä ISO 14001 –standardeja. Myllymme on myöskin sitoutunut pähkinättömään tuotantoon, joka ulottuu kaikkiin raaka-aineisiin sekä pakkausmateriaaleihin. Vuosittain toteutettavat sisäiset ja ulkoiset tarkastukset takaavat, että myllyn toimintamallit ja tuotteet vastaavat korkeita laatustandardeja sekä viranomaisten vaatimuksia.

Kaikki kartonkipakkauksemme on valmistettu vastuullisesti, luontoa ja metsiä arvostaen.