Slush – uhka vai mahdollisuus? 

TwoDads oli mukana ensimmäistä kertaa Slushissa. Tilaisuus oli varsin kokonaisvaltainen aistien ylikuormitukseen saakka. TwoDads esittäytyi ensin Arctic Startupin järjestämässä Tonic 16 Food Tech and Innovation pre-eventissä Hotel Hilton Helsinki Strandissa, missä nähtiin parikymmentä ruokaan liittyvien uusien yrityksien innovaatioita ja ratkaisuja esitteleviä puheenvuoroja, joista yksi oli TwoDadsin puheenvuoro. Itse Slushissa TwoDads® esittäytyi lavalla Food Tech Startup -tilaisuudessa.

Mielenkiintoisia uutuuksia olivat mm. Natural Machinesin esittelemä 3D-ruokaprintteri Foodini, joka pystyy tulostamaan ruoka-annoksia ja tuottamaan maku- ja raaka-aineyhdistelmiä, joita ei muutoin näkisi.

Toinen mielenkiintoinen esitys kuului EntoCubelle, jonka johtaja Perttu Karjalainen esitteli hyönteisten konttikasvatusta ekologisena vaihtoehtona perinteisille proteiinin lähteille kuten nauta- tai siipikarjalle.